Vedvarende

kubernetes vedvarende volum

kubernetes vedvarende volum
  1. Hva er Kubernetes vedvarende volum?
  2. Hvordan stiller jeg inn vedvarende volum i Kubernetes?
  3. Hva er forskjellen mellom vedvarende volum og vedvarende volumkrav?
  4. Hva er vedvarende volumkrav?
  5. Hvordan blir jeg kvitt vedvarende volum?
  6. Hvordan fungerer Kubernetes vedvarende volum?
  7. Hvor er vedvarende volum i Kubernetes?
  8. Hvordan lager du et vedvarende volum på Minikube?
  9. Hvordan kopierer jeg en fil til vedvarende volum?
  10. Hvordan blir jeg kvitt vedvarende volum i Kubernetes?
  11. Hvordan legger jeg til volum i Kubernetes?
  12. Hvordan skriver du et vedvarende volumkrav?
  13. Hva er vedvarende volum i OpenShift?

Hva er Kubernetes vedvarende volum?

Et vedvarende volum er en lagring i en klynge som en administrator har klargjort. Det er en ressurs i klyngen, akkurat som en node er en klyngeressurs. Et vedvarende volum er et volumtilleggsprogram som har en livssyklus uavhengig av enhver enkelt pod som bruker det vedvarende volumet.

Hvordan stiller jeg inn vedvarende volum i Kubernetes?

Konfigurer en pod til å bruke et PersistentVolume for Storage

  1. Du, som klyngeadministrator, oppretter et PersistentVolume støttet av fysisk lagring. ...
  2. Du, som nå tar rollen som en utvikler / klyngebruker, oppretter en PersistentVolumeClaim som automatisk blir bundet til et passende PersistentVolume.
  3. Du oppretter en Pod som bruker PersistentVolumeClaim ovenfor for lagring.

Hva er forskjellen mellom vedvarende volum og vedvarende volumkrav?

Så det vedvarende volumkravet er butikkannonsering av alternativer, og den du velger Kubernetes, vil få den, enten en i lagring eller lage en på farten. Det vedvarende volumet er det eller de faktiske produktene du får tilbake fra Kubernetes som du ba om.

Hva er vedvarende volumkrav?

For å gi et holdbart sted for å forhindre at data går tapt, kan du opprette og bruke vedvarende volumer for å lagre data utenfor containere. ... Et vedvarende volumkrav (PVC) er en forespørsel om lagring, som blir oppfylt ved å binde PVC til et vedvarende volum (PV).

Hvordan blir jeg kvitt vedvarende volum?

For å slette vedvarende lagring på en sikker måte, må du slette hele USB-pinnen på en sikker måte, noe som er mye langsommere.

  1. Start haler fra USB-pinnen der du vil slette den vedvarende lagringen. ...
  2. Velg Programmer ▸ Haler ▸ Slett vedvarende volum.
  3. Klikk på Slett.

Hvordan fungerer Kubernetes vedvarende volum?

Kubernetes vedvarende volumer forblir tilgjengelige utenfor podens livssyklus - dette betyr at volumet vil forbli selv etter at pod er slettet. Det er mulig å kreve av en annen pod hvis nødvendig, og dataene beholdes.

Hvor er vedvarende volum i Kubernetes?

En PersistentVolume (PV) er en lagringsplass i klyngen som er klargjort av en administrator eller dynamisk klargjort ved hjelp av lagringsklasser. Det er en ressurs i klyngen, akkurat som en node er en klyngeressurs.

Hvordan lager du et vedvarende volum på Minikube?

minikube er konfigurert til å vedvare filer som er lagret under følgende kataloger, som er laget i Minikube VM (eller på din lokale vert hvis de kjører på bart metall). Du kan miste data fra andre kataloger på omstart. Du kan også oppnå utholdenhet ved å opprette en PV i en montert vertsmappe.

Hvordan kopierer jeg en fil til vedvarende volum?

oc set volume dc / dummy --add --name = tmp-mount --claim-name =<krav-navn> --type pvc --claim-size = 1G --mount-path / mnt: Krev et vedvarende volum og monter det mot dummy-applikasjonspoden i katalogen / mnt slik at filer kan kopieres til det vedvarende volumet ved hjelp av oc rsync .

Hvordan blir jeg kvitt vedvarende volum i Kubernetes?

Slette et StatefulSet

Du kan slette et StatefulSet på samme måte som du sletter andre ressurser i Kubernetes: bruk kommandoen kubectl delete, og spesifiser StatefulSet enten etter fil eller etter navn. Det kan hende du må slette den tilknyttede hodeløse tjenesten separat etter at StatefulSet selv er slettet.

Hvordan legger jeg til volum til Kubernetes?

Et flocker-volum gjør det mulig å montere et Flocker-datasett i en Pod. Hvis datasettet ikke allerede eksisterer i Flocker, må det først opprettes med Flocker CLI eller ved å bruke Flocker API. Hvis datasettet allerede eksisterer, blir det festet på nytt av Flocker til noden som pod er planlagt.

Hvordan skriver du et vedvarende volumkrav?

For å eksplisitt spesifisere volumtillegget som skal brukes til å koble til Blokkvolumtjenesten når du lager et vedvarende volumkrav, angir du en verdi for storageClassName i yaml-filen som definerer PVC: for å bruke CSI-volumtillegget, spesifiser storageClassName: "oci-bv "

Hva er vedvarende volum i OpenShift?

OpenShift Container Platform bruker Kubernetes persistent volume (PV) framework for å tillate klyngeadministratorer å sørge for vedvarende lagring for en klynge. Utviklere kan bruke vedvarende volumkrav (PVC) for å be om PV-ressurser uten å ha spesifikk kunnskap om den underliggende lagringsinfrastrukturen.

Slik aktiverer du Event MPM i Apache 2.4 på CentOS / RHEL 7
Rediger først Apache MPM-konfigurasjonsfilen i favoritt teksteditoren din. Kommentar LoadModule-linje for mpm_prefork_module, mpm_worker_module og Un-...
Slik installerer du Bower på Debian 10/9/8
Slik installerer du Bower på Debian 10/9/8 Trinn 1 - Forutsetninger. Logg deg på Debian-systemet ditt ved hjelp av root- eller sudo-privilegiumbruker,...
Slik installerer du KDE på Arch Linux
Slik installerer og setter du opp KDE-skrivebordsmiljø på Arch Linux Trinn 1 Opprett en sudo-bruker (hvis du bare har rotbruker) Du kan bruke kommando...