Alienware

Razer Blade vs. Alienware-sammenligning

Razer Blade vs. Alienware-sammenligning

Razer Blade er mye lettere sammenlignet med Alienware. Vekten av Alienware er 9.7 kg, mens Razer Blade er omtrent 4.73 kg, noe som gjør en stor forskjell. Alienware måler 360 x 276 x 19.9 mm og Razr Blade 355.0 x 234.95 x 17.78 mm. ... Den 2020. versjonen av Alienware har gjort endringer med høyttalerplasseringen.

  1. Gjør Alienware de beste bærbare datamaskinene?
  2. Er Razer Blade 15 bedre enn Alienware?
  3. Er Alienware fortsatt den beste?
  4. Er Razer et godt merke 2020?
  5. Hvilke bærbare datamaskiner er bedre enn Alienware?
  6. Hvorfor er Alienware så dyrt?
  7. Er Alienware verdt pengene?
  8. Hva er det beste bærbare PC-merket i 2020?
  9. Hva er bedre Alienware eller MSI?
  10. Overopphetes bærbare datamaskiner fra Alienware?
  11. Skal jeg kjøpe en Alienware m15 R3?
  12. Hvor lenge varer Alienware PCS?

Gjør Alienware de beste bærbare datamaskinene?

1. Alienware m17 R4. Hvis kraft og superhøy oppdateringsfrekvens er av største betydning, er Alienware m17 R4 den beste spill-bærbare datamaskinen for deg.

Er Razer Blade 15 bedre enn Alienware?

Takket være de kraftigere spesifikasjonene, den lengre batterilevetiden og den lyse skjermen, trakk Razer Blade seieren. Takket være 9. generasjons prosessor og RTX 2080 GPU holdt Blade 15 Alienware m15 i sjakk, pluss at vi er en fan av den elegante, for det meste undervurderte designen. ... Og den har en mer levende skjerm enn Blade 15.

Er Alienware fortsatt den beste?

ja, de er veldig gode stk, men de er også veldig dyre, og du kan lage dine egne for mindre penger, og det vil fortsatt være veldig bra, du må bare ha tid. ... Jeg kan ikke understreke nok at Alienware har de høyeste prisene i PC Gaming-markedet. DEN HØYESTE. (Ikke det beste produktet, bare det dyreste.)

Er Razer et godt merke 2020?

Det fungerer fortsatt perfekt. Jeg vil si at mange av tingene deres (tastaturer, hodetelefoner) ikke er bra, men musene deres er absolutt verdt det. ... Tl; dr Hvis du leter etter en mus, er razer en god innsats. Noe annet, se andre steder.

Hvilke bærbare datamaskiner er bedre enn Alienware?

msi, Asus eller Lenovo spillserier er de tre beste alternativene til Alienware, deres pris per ytelsesforhold er litt høyere, og de har modeller som ser mer ut som en vanlig bærbar PC.

Hvorfor er Alienware så dyrt?

Alienware regnes som "overpriset" fordi oppgraderingene til basekonfigurasjonene er vanvittige. Se på Alienware 17, for eksempel, og du vil se ting som: 100 $ for en enkelt pinne på 2400 MHz RAM. Du kan kjøpe det for 70 $.

Er Alienware verdt pengene?

Og for å svare på spørsmålet ditt, nei. Alienware er ikke verdt det. Ikke bare lader de alt for mye, de bruker også proprietære hovedkort og minne laget av Dell, strømforsyningene er også proprietære for dem også.

Hva er det beste bærbare PC-merket i 2020??

Beste spill-bærbare datamaskiner

  1. Razer Blade 15. Den beste spill-bærbare datamaskinen. ...
  2. Dell G3 15. Den beste budsjett-spill-bærbare datamaskinen med god batterilevetid. ...
  3. Asus TUF Gaming A15. Den beste mellomstore spill-bærbare datamaskinen. ...
  4. Asus ROG Strix Scar 17. Den beste high-end spill-bærbare datamaskinen. ...
  5. MSI GS66 Stealth. ...
  6. Asus ROG Zephyrus G14. ...
  7. Gigabyte Aorus 15G XC. ...
  8. Acer Predator Helios 300.

Hva er bedre Alienware eller MSI?

Også for sammenligning avhengig av budsjett og pris vil MSI alltid vinne over alienware ettersom MSI gir bærbare datamaskiner til veldig gode priser med avanserte spesifikasjoner. ... Alienware bærbare datamaskiner er beryktede for sin termiske ineffektivitet, og msi bærbare datamaskiner er noen ganger for dyre, men er generelt ganske gode.

Overopphetes bærbare datamaskiner fra Alienware?

Alienware bærbare datamaskiner er laget for spillbruk og fortsetter å spille spill på lengre sikt kan varme opp enheten og overoppheting kan forårsake andre problemer. Men du kan forhindre at Alienware overopphetes hvis du følger trinnene illustrert her.

Skal jeg kjøpe en Alienware m15 R3?

Men for spillere som leter etter et system som går så bra som det ser ut, er Alienware m15 R3 et utmerket valg. Det er en av de beste spill-bærbare datamaskiner, beste videoredigerings-bærbare datamaskiner og beste VR-klare bærbare datamaskiner rundt.

Hvor lenge varer Alienware PCS?

For å svare på spørsmålet ditt, "varer de" som i løpet, i minst fem år eller så, som alle andre bærbare datamaskiner, forutsatt at du ikke overklokker. Avhengig av hvilken modell du får, vil det kanskje ikke være mulig å kjøre de nyeste spillene, eller gjøre videoredigering bra på bare 2 år, eller det kan være opptil 5. Det handler om modellen.

Slik installerer og konfigurerer du Apache Web Server på Ubuntu
Slik installerer du Apache på Ubuntu Trinn 1 Installer Apache. For å installere Apache-pakken på Ubuntu, bruk kommandoen sudo apt-get install apache2....
Slik installerer du KDE på Arch Linux
Slik installerer og setter du opp KDE-skrivebordsmiljø på Arch Linux Trinn 1 Opprett en sudo-bruker (hvis du bare har rotbruker) Du kan bruke kommando...
Slik installerer du den siste Git-versjonen på Ubuntu
Følg disse trinnene for å installere Git på ditt Ubuntu-system Start med å oppdatere pakkeindeksen sudo apt update. Kjør følgende kommando for å insta...