Begivenhet

oversikt over arrangementer

oversikt over arrangementer
  1. Hva er hendelser i VUE JS?
  2. Hvordan passerer jeg et Vue-arrangement?
  3. Hva er en Vue-begivenhet?
  4. Er Vue frontend?
  5. Hvordan bruker jeg addEventListener Vue?
  6. Hva er klikk stopp Vue?
  7. Hvordan stopper jeg begivenhetens boblende Vue?
  8. Hvordan overfører jeg rekvisitter til barnekomponent Vue?
  9. Hva er sende stopp Vue?
  10. Hva er .synkroniser Vue?
  11. Gjør VUE-hendelser boble?
  12. Hva er VUE-komponent?

Hva er hendelser i VUE JS?

For eksempel, hvis en bruker klikker på en knapp, sender inn et skjema eller til og med bare beveger musen, vil du kanskje at Vue-nettstedet ditt skal svare på en eller annen måte.
...
Innholdsfortegnelse:

Hvordan passerer jeg et Vue-arrangement?

I Vue sendes den opprinnelige DOM-hendelsen implisitt hvis det ikke er noen argumenter for metoden. Dette betyr at i vår updateCounter () -metode kan du erklære et argument som kalles hendelse (eller hva du vil for den saks skyld), og hendelsen vil bli sendt i.

Hva er en Vue-begivenhet?

Vue hendelseshåndtering er et nødvendig aspekt av hvert Vue-prosjekt. Den brukes til å fange brukerinngang, dele data og så mange andre kreative måter. I denne artikkelen vil jeg gå gjennom det grunnleggende og gi noen kodeeksempler for å jobbe med hendelser.

Er Vue frontend?

Vue (uttalt / vjuː /, som visning) er et progressivt rammeverk for å bygge brukergrensesnitt. ... Hvis du er en erfaren frontend-utvikler og vil vite hvordan Vue sammenlignes med andre biblioteker / rammer, kan du sjekke ut sammenligningen med andre rammer.

Hvordan bruker jeg addEventListener Vue?

setTimeout (() => dokument. querySelector ('# test2'). addEventListener ('click', function () alert ("HOVER2"), 0); Du bør imidlertid bruke Vue's innebygde hendelser og unngå å gjøre direkte DOM-manipulasjoner, fordi Vue forkaster det du har gjort for DOM og oppdaterer det med sin virtuelle DOM ved neste oppdateringsmerke.

Hva er klikk stopp Vue?

prevent er en gyldig måte, og det er til og med på dokumentene som en måte å forkorte vanlige anrop til direktiver som v-bind og v-on . @klikk. forhindre tilsvarer anropshendelse. preventDefault () når klikkhendelsen utløses. EDIT1: Forkortelser er: Å v-on er @, og å v-binde er: .

Hvordan stopper jeg begivenhetsboble Vue?

Følgende modifikatorer er tilgjengelige i Vue.

  1. stopp - forhindrer at begivenhet spruter opp i DOM-treet.
  2. prevent - Hindrer standard oppførsel.
  3. capture - Capture-modus brukes til håndtering av hendelser.
  4. selv - Bare utløs hvis målet for arrangementet er seg selv.
  5. en gang - Kjør funksjonen maksimalt en gang.

Hvordan overfører jeg rekvisitter til barnekomponent Vue?

Slik det fungerer er at du definerer dataene dine på den overordnede komponenten og gir den en verdi, så går du til den underordnede komponenten som trenger disse dataene og sender verdien til et prop-attributt slik at dataene blir en egenskap i underordnede komponenten. Du kan bruke rotkomponenten (App.

Hva er sende stopp Vue?

@Bill sende inn.prevent er stenografi for "on send, do event.preventDefault () for å stoppe skjemaet fra å sende inn ". Hele innsendingen.prevent = "myFunction ()" betyr "stopp skjemaet fra å sende inn normal måte og utfør myFunction () i stedet".

Hva er .synkroniser Vue?

Med . synkronisering, barnet trenger ikke en verdiprop. I stedet bruker den samme prop navn som du synkroniserte i foreldrene. I stedet for å sende en inngangshendelse for å oppdatere rekvisitten, sender du den praktisk navngitte hendelsesoppdateringen: prop-name .

Gjør VUE-hendelser boble?

Mens de innfødte hendelsene bobler som HTML, bobler ikke Vue-hendelsen som standard.

Hva er VUE-komponent?

Vue-komponenter er en av de viktigste funksjonene i VueJS som skaper tilpassede elementer, som kan brukes på nytt i HTML. La oss jobbe med et eksempel og lage en komponent som gir bedre forståelse for hvordan komponenter fungerer med VueJS.

Installer og bruk FFmpeg på Ubuntu 20.04
Slik installerer og bruker du FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forutsetninger. Du må ha shell-tilgang med sudo-privilegert kontotilgang på Ubuntu 20.04-systemet...
Slik installerer du Apache med PHP-FPM på Ubuntu 20.04
Slik installerer du Apache med PHP-FPM på Ubuntu 20.04 Trinn 1 - Installere Apache. Apache webserver debian-pakker er tilgjengelige under standardregi...
Slik konfigurerer du Apache VirtualHost på Ubuntu 18.04 LTS
Konfigurer Apache Virtual Hosts i Ubuntu 18.04 LTS Installer Apache webserver. Forsikre deg om at du har installert Apache webserver. ... Opprett webk...