Veltalende

Laravel Eloquent ORM Tutorial

Laravel Eloquent ORM Tutorial
  1. Hvordan bruker du veltalende ORM i laravel?
  2. Hva er laravel veltalende ORM?
  3. Hva er veltalende ORM?
  4. Hvordan fungerer ORM laravel?
  5. Hva er først () i laravel?
  6. Hvorfor bruker vi veltalende ORM?
  7. Er laravel frontend eller backend?
  8. Er null laravel spørring?
  9. Hva er auth stillaset??
  10. Hva er ORM i PHP rammeverk?
  11. Hvordan bruker jeg laravel?
  12. Hva er fyllbart i laravel?

Hvordan bruker du veltalende ORM i laravel?

Den veltalende ORM som følger med Laravel gjør det utrolig enkelt å samhandle med en database.
...
Laravel-oppsett

  1. Installer Laravel: komponistinstallasjon - preferanse-dist.
  2. Endre databaseinnstillingene våre i app / config / database. php.
  3. Lag migrasjoner ved hjelp av håndverker.
  4. Lag veltalende modeller.
  5. Seed databasen vår.

Hva er laravel veltalende ORM?

Den veltalende ORM som følger med Laravel gir en vakker, enkel ActiveRecord-implementering for å jobbe med databasen din. Hver databasetabell har en tilsvarende "modell" som brukes til å samhandle med den tabellen. Sørg for å konfigurere en databaseforbindelse i config / database før du begynner. php .

Hva er veltalende ORM?

Veltalende ORM refererer til en avansert implementering av PHP Active Record Pattern, som gjør det veldig enkelt å samhandle med applikasjonsdatabase. Eloquent ORM er den veldig kraftige, men veldig uttrykksfulle ORM, som lar oss jobbe med databaseobjektene og relasjonene ved hjelp av mye veltalende og uttrykksfull syntaks.

Hvordan fungerer ORM laravel?

En ORM er en objektrelasjonell kartlegger, og Laravel har en som du absolutt vil elske! Den heter "veltalende" fordi den lar deg jobbe med databaseobjektene og forholdene dine ved hjelp av en veltalende og uttrykksfull syntaks. Den veltalende ORM er Laravels innebygde ORM-implementering.

Hva er først () i laravel?

Den første metoden returnerer det første elementet i samlingen som består en gitt sannhetstest: samle ([1, 2, 3, 4])->først (funksjon ($ verdi, $ nøkkel) return $ verdi > 2; ); // 3. Du kan også kalle den første metoden uten argumenter for å få det første elementet i samlingen.

Hvorfor bruker vi veltalende ORM?

Eloquent ORM gir Active Record-implementering, noe som betyr at hver modell vi lager i vår MVC-struktur tilsvarer en tabell i databasen vår. Å lage en veltalende modell ligner på å lage en klasse. ... Vi kan få tilgang til dataene i gruppetabellen ved hjelp av de grunnleggende CRUD-operasjonene.

Er laravel frontend eller backend?

Er Laravel frontend eller backend? Det korte svaret er "backend". Den lange: Laravel er et PHP-rammeverk på serversiden; med den kan du bygge full-stack-apper, noe som betyr apper med funksjoner som vanligvis krever en backend, for eksempel brukerkontoer, eksport, ordrehåndtering osv.

Er null laravel spørring?

Sjekk om null: whereNull

Laravel Eloquent gir en praktisk metode kalt whereNull, som du kan bruke til å verifisere om en spesifikk verdi av en gitt kolonne er NULL.

Hva er auth stillaset??

Hvis du er som meg, har mange av programmene du bygger i Laravel et lignende Saas-type rammeverk: brukerregistrering, brukerinnlogging, tilbakestilling av passord, offentlig salgsside, pålogget dashbord, avloggingsrute og en grunnleggende Bootstrap-stil for når du akkurat er i gang. ...

Hva er ORM i PHP rammeverk?

ORM- Object Relational Mapping er et verktøy som gjør at databaserad kan referere til som objekt i PHP-programmering. ... ORM er et bibliotek som hjelper deg med å søke etter data ved hjelp av funksjoner, slik at PHP-utvikler ikke trenger å skrive databasespørring manuelt. Den bruker modellobjekter for å hente dataene til databasetabellen.

Hvordan bruker jeg laravel?

Via Laravel Installer

Først laster du ned Laravel-installasjonsprogrammet ved hjelp av Composer. Sørg for å plassere ~ /. komponist / leverandør / bin-katalog i PATH (eller C: \% HOMEPATH% \ AppData \ Roaming \ Composer \ vendor \ bin hvis du jobber med Windows) slik at kjørbar laravel blir funnet når du kjører laravel-kommandoen i terminalen din.

Hva er fyllbart i laravel?

I veltalende ORM er $ fillable attributt en matrise som inneholder alle feltene i tabellen som kan fylles ut ved hjelp av massetildeling. Massetildeling refererer til å sende en matrise til modellen for direkte å opprette en ny post i databasen.

Slik installerer og bruker du FFmpeg på Ubuntu 20.04
Slik installerer og bruker du FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forutsetninger. Du må ha shell-tilgang med sudo-privilegert kontotilgang på Ubuntu 20.04-systemet...
Slik installerer du FFmpeg på Ubuntu 18.04
Hvordan laster jeg ned og installerer FFmpeg på Ubuntu? Hvor er FFmpeg installert i Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan installerer je...
Slik installerer og bruker du FFmpeg på Ubuntu 18.04
Hvordan laster jeg ned og installerer FFmpeg på Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan kjører jeg FFmpeg på Linux? Hvor er FFmpeg install...