Null

Hva er / dev / null og hvordan du bruker det

Hva er / dev / null og hvordan du bruker det

Et slikt eksempel er / dev / null. Det er en spesiell fil som finnes i hvert eneste Linux-system. Imidlertid, i motsetning til de fleste andre virtuelle filer, brukes den til å skrive i stedet for å lese. Uansett hva du skriver til / dev / null, vil du bli kastet, glemt i tomrommet. Det er kjent som null-enheten i et UNIX-system.

  1. Hva brukes Dev Null til?
  2. Hva er Dev Null og hvorfor vil du bruke den?
  3. Hvordan fungerer Dev Null?
  4. Hva brukes Dev Zero og Dev Null vanligvis til?
  5. Kan du lese fra Dev Null?
  6. Hva betyr 2 Dev Null?
  7. Er det en dev null i Windows?
  8. Hvordan sender jeg stdout til Dev Null?
  9. Hva er halen Dev Null?
  10. Hvordan sender jeg feil til Dev Null?
  11. Hva betyr> / dev null 2> & 1?
  12. Hva er en null driver?

Hva brukes Dev Null til?

< / dev / null brukes til å sende EOF øyeblikkelig til programmet, slik at det ikke venter på input (/ dev / null, null-enheten, er en spesiell fil som forkaster all data som er skrevet til den, men rapporterer at skrivingen operasjonen lyktes, og gir ingen data til noen prosess som leser fra den, noe som gir EOF umiddelbart).

Hva er Dev Null og hvorfor vil du bruke den?

Til å begynne med er / dev / null en spesiell fil kalt null-enheten i Unix-systemer. I det vanlige kalles det også bit-bøtte eller blackhole fordi det umiddelbart forkaster alt som er skrevet til det og bare returnerer en slutten på filen EOF når den leses.

Hvordan fungerer Dev Null?

/ dev / null er en spesiell type fil kjent som en tegnenhetsfil. Dette betyr at filen fungerer som en enhet som ikke er bufret og kan godta datastrømmer. Alle data skrevet til / dev / null blir kastet. Skriveoperasjonen vil imidlertid returnere vellykket.

Hva brukes Dev Zero og Dev Null vanligvis til?

"/ dev / zero" og "/ dev / null" er to dummy-enhetsfiler som er nyttige for å lage tomme filer. "/ dev / zero": Den brukes til å lage en fil uten data, men med ønsket størrelse (En fil med alle null er skrevet på den). det oppretter en fil som har kontinuerlige nuller i seg.

Kan du lese fra Dev Null?

Du skriver til / dev / null hver gang du bruker den i en kommando som berøringsfil 2> / dev / null. Du leser fra / dev / null hver gang du tømmer en eksisterende fil ved hjelp av en kommando som cat / dev / null > storfil eller bare > storfil. På grunn av filens art kan du ikke endre den på noen måte; du kan bare bruke den.

Hva betyr 2 Dev Null?

Spesifisering 2>/ dev / null vil filtrere ut feilene slik at de ikke sendes ut til konsollen din. Mer detaljert: 2 representerer feilbeskrivelsen, det er der feil skrives til. ... / dev / null er standard Linux-enheten der du sender utdataene du vil ignorere.

Er det en dev null i Windows?

Denne enheten kalles / dev / null på Unix og Unix-lignende systemer, NUL: (se TOPS-20) eller NUL på CP / M og DOS (intern \ DEV \ NUL), nul på nyere Windows-systemer (intern \ Device \ Null på Windows NT), NIL: på Amiga-operativsystemer, og NL: på OpenVMS. I Windows Powershell er ekvivalenten $ null .

Hvordan sender jeg stdout til Dev Null?

Omdiriger all utgang til / dev / null

Det er to måter å gjøre dette på. Strengen >/ dev / null betyr "send stdout til / dev / null," og den andre delen, 2>&1, betyr sende stderr til stdout. I dette tilfellet må du referere til stdout som “&1 ”i stedet for bare” 1.”Skrift” 2>1 ”ville bare omdirigere stdout til en fil som heter“ 1.”

Hva er halen Dev Null?

4. @Sokre - Halen -f / dev / null er et vanlig uttrykk for å holde en container i live på ubestemt tid hvis den "virkelige" kommandoen ikke er langvarig. -

Hvordan sender jeg feil til Dev Null?

I Unix, hvordan omdirigerer jeg feilmeldinger til / dev / null? Du kan sende utdata til / dev / null, ved hjelp av kommando >/ dev / null syntaks. Dette vil imidlertid ikke fungere når kommandoen vil bruke standardfeilen (FD # 2). Så du må endre >/ dev / null som følger for å omdirigere både utdata og feil til / dev / null.

Hva betyr> / dev null 2> & 1?

2>&1 omdirigerer standardfeil til standardutdata. &1 indikerer filbeskrivelse (standard utgang), ellers (hvis du bare bruker 1) vil du omdirigere standardfeil til en fil som heter 1 . [hvilken som helst kommando] >>/ dev / null 2>&1 omdirigerer all standardfeil til standard utgang, og skriver alt dette til / dev / null .

Hva er en null driver?

Du kan installere en "null driver" (det vil si ikke-eksisterende driver) for en enhet hvis enheten ikke brukes på maskinen og ikke skal startes. Slike enheter eksisterer vanligvis ikke på en maskin, men hvis de gjør det, kan du installere en nulldriver.

Installer og bruk FFmpeg på Ubuntu 20.04
Slik installerer og bruker du FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forutsetninger. Du må ha shell-tilgang med sudo-privilegert kontotilgang på Ubuntu 20.04-systemet...
Slik installerer du Apache mod_wsgi Module på Ubuntu 16.04 (Xenial)
Slik installerer du Apache mod_wsgi Module på Ubuntu 16.04 (Xenial) Trinn 1 - Forutsetninger. Logg inn på Ubuntu 16.04 serverkonsoll via SSH og instal...
Hvordan konfigurere Apache som omvendt proxy for Tomcat Server
Slik konfigurerer du Apache som omvendt proxy for Tomcat Server Aktiver Mod Proxy Apache-modul. Som standard er denne modulen aktivert i Apache for br...